DILEK SARIKAS

Dilek begon haar carrière in 2007 binnen de volkshuisvesting. In 2014 stapte ze over naar de advocatuur. In 2017 is Dilek een samenwerkingsverband aangegaan en heeft zij vervolgens in 2021 SAR Advocaten opgericht.

Letselschade en arbeidsrecht hebben haar bijzondere aandacht. Zij staat slachtoffers van letselschade bij om hen te helpen het leven weer op te pakken en zo nodig door te procederen.

Dilek heeft de Grotius specialisatieopleiding Personenschade met goed gevolg afgerond in 2022. Na het afronden hiervan heeft ze het LSA-keurmerk en mag zij zich daarom LSA-advocaat noemen. Het is het hoogst behaalbare keurmerk binnen de letselschadebranche. Dit betekent dat u bij haar terecht kunt voor bijstand met betrekking tot onder andere: verkeersongevallen, arbeidsongevallen, gebrekkige producten, geweldsmisdrijven, sport- en spelsituaties, medische fouten en letsel door dieren.

Tevens is Dilek lid van de Vereniging Jonge Professionals Personenschade (VJPP).

Op het gebied van het arbeidsrecht adviseert zij zowel werkgevers als werknemers in uiteenlopende kwesties, van wijziging van arbeidsvoorwaarden tot beëindiging van arbeidsovereenkomsten en alle daaraan gerelateerde problematiek.

Haar optreden kenmerkt zich door een grote mate van betrokkenheid en inzet bij de belangen en rechten van cliënten. Om die reden krijgt ieder juridisch probleem, klein of groot, bij Dilek de aandacht en toewijding die het verdient.

Zij heeft zich in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten op de rechtsgebieden letselschade en arbeidsrecht geregistreerd. Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

  • Letselschaderecht
  • Arbeidsrecht
  • Oprichtster
  • Grondlegger/ vormgever van het kantoor

‘’Al jaren behandel ik letselschadezaken, maar ik wilde aan de hoogst haalbare kwaliteitseisen voor letselschadeadvocaten voldoen. Dan is de LSA natuurlijk de kers op de taart! Met het succesvol afronden van de LSA/Grotius specialisatieopleiding Personenschade en het lid worden van de LSA, behoor ik tot de ongeveer 450 LSA-advocaten in Nederland die over het hoogste keurmerk beschikken.’’

RECHTSGEBIEDEN

LetselschadeArbeidsrechtSociaal zekerheidsrecht
Wat is LSA?