OVER SAR

SAR Advocaten is opgericht door mw. Dilek Sarikas, advocaat sinds 2014. SAR is een jong Rotterdams kantoor met een frisse kijk op de advocatuur. SAR onderscheidt zich door een praktische insteek, de persoonlijke benadering en juridische dienstverlening op hoog niveau.

Het kantoor is sinds 2017 gevestigd op het Mathenesserplein in Rotterdam. Deze locatie is uniek wegens de verbinding en de harmonie tussen diverse bedrijven en particulieren. Er is continu sprake van bedrijvigheid en beweging. En dit laatste past bij SAR, de aanpak die het kantoor en haar advocaten heeft. Bij SAR zijn wij constant voor u in beweging en staan uw belangen centraal.

SAR is gespecialiseerd in letselschade, arbeidsrecht, huurrecht, personen- en familierecht, socialezekerheidsrecht, bestuursrecht en verbintenissenrecht.

Onze advocaten zijn deskundig en toegankelijk. SAR adviseert en, indien nodig, procedeert voor u. En u kunt bij ons niet vroeg genoeg zijn. Uiteraard zijn wij de advocaten waar u op kunt rekenen als het nodig is maar wij komen niet alleen om ‘twee voor twaalf’ in actie. Wij zijn graag een aantal stappen eerder betrokken; om op tijd te reageren, om eventuele problemen voor te zijn en om niets te laten escaleren. Zo proberen wij te voorkomen dat er überhaupt een procesgang aan te pas komt. Zo werkt SAR.

SAR staat voor:

Scherp – Actief – Resultaatgericht

We handelen actief en accuraat. Stijlvol zaken doen is één van onze kenmerken. Wij handelen eerlijk en oprecht. Uw zaak krijgt bij ons de aandacht die het verdient. Zo werkt SAR.

Onze kracht zit in onze ervaring en de kunst van het kijken naar een groter geheel. Zo voorkomen wij vaak de gang naar de rechtbank. Wij zijn sterk en lopen niet weg voor een uitdaging. Dat is het verschil die wij bij SAR maken.

" In lastige tijden zal SAR voor u strijden! "


DE VISIE VAN SAR


SAR staat voor advocatuur van het hoogste niveau.


Toegankelijk en persoonlijk

Resultaatgericht

Gespecialiseerd

Betaalbaar en transparant" De strategie wordt in samenwerking met cliënt uitgestippeld. "