ROBBERT AALDERS

Robbert is werkzaam bij SAR Advocaten in de functie van Juridisch medewerker. Zijn carrière bij SAR begon hij echter al in 2021 als student-stagiair om te ontdekken hoe de (rechts)praktijk aansluit bij zijn studie Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit. Inmiddels is hij vele mooie ervaringen rijker en er volledig van overtuigd een carrière op te bouwen in het recht. Zijn mooie ontwikkeling heeft zich uitbetaald in een functie als Juridisch medewerker en inmiddels draait Robbert mee als volwaardig lid van het team.

Ondanks het feit dat Robbert nog bezig is om zijn bachelorsdiploma te behalen, ziet hij in wat voor verschil hij nu al kan maken met zijn werk en volhardt hij in zijn beslissing om zich te blijven inspannen voor onze cliënten. Dit ziet Robbert als zijn voornaamste bron van motivatie en bereidheid, het zal hem hieraan dan ook zeker niet schorten.

Cliënten, relaties en collega’s typeren Robbert als:

  • Volhardend
  • Creatief
  • Analytisch

Robbert is van plan na zijn bachelor Rechtsgeleerdheid door te blijven studeren. Momenteel is hij zich hierover aan het oriënteren zodat hij zich het rechtsgebied meester kan maken dat het beste bij hem past.