WIJ ZOEKEN TALENT

Voor talent is bij SAR altijd plek. Of je nu een beginner bent, al wat jaren ervaring hebt of inmiddels door de wol bent geverfd. Sluit jouw expertise of interesse aan bij ons kantoorprofiel en heb jij juridisch talent, passie voor het vak en het hart op de goede plaats, dan komen wij graag met je in contact voor een kennismakingsgesprek. Bij SAR kom je terecht in een ambitieus advocatenkantoor met een groeiende praktijk. Wij zijn gespecialiseerd in letselschade, arbeidsrecht, huurrecht, personen- en familierecht, socialezekerheidsrecht en het bestuursrecht.

Door deze unieke combinatie van rechtsgebieden onder één dak kunnen wij onze cliënten optimaal bijstaan. We staan bekend om onze betrokken, gedreven, resultaatgerichte aanpak. Bij SAR hebben we maar één doel: het beste en snelste resultaat voor onze cliënten bereiken!

Advocaat- stagiaire

In de rol als advocaat- stagiaire draai je direct mee in ons advocatenkantoor en ben je nauw betrokken bij de zaken van cliënten door dossiers en alle juridische aspecten die daaruit voortvloeien zelfstandig te behandelen. Hieronder valt onder meer het opstellen van correspondentie, dagvaardingen, verzoekschriften en overige processtukken. Daarnaast draag je op actieve wijze bij aan de ontwikkeling van onze praktijk. Je maakt verder veel gebruik van commerciële social media en komt met vernieuwede ideeën, die je graag in de praktijk brengt. Denk daarbij aan het schrijven van blogs en andere inhoudelijke kennis die je graag wilt overdragen.

Profiel

Jij bent de zelfbewuste proactieve advocaat-stagiaire met specifieke kennis van en/of interesse in het civiele recht en het bestuursrecht. Je hebt de studie Nederlands recht afgerond en uitstekende beheersing van de Nederlandse taal is een pré. Je bent ambitieus, commercieel, sociaal en zeer markt- en klantgericht ingesteld én beschikt over een groot analytisch en relativeringsvermogen. Daarnaast beschik je over een hoog arbeidsethos (het is werken om te leven en niet leven om te werken) en loop je niet weg van drukke momenten in je werk. Dankzij de passie voor het vak ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en je kunt deze ook toepassen in je adviserende rol aan onze cliënten. Hierbij stel je hoge eisen aan je werk en ben je bereid anderen te helpen waar nodig is. Je bent nauw betrokken bij het kantoor en vindt het leuk om te wonen in Rotterdam of omgeving Rotterdam.

Ben jij ambitieus en initiatiefrijk en wil jij graag werken binnen de advocatuur? Heb je naast je afgeronde opleiding Nederlands recht tevens andere activiteiten ontplooid waardoor je je breed hebt kunnen ontwikkelen? Is jouw interesse gewekt?

 

De sollicitatieprocedure

Solliciteer dan uiterlijk vóór 31 oktober 2021 naar de positie van advocaat-stagiaire door je sollicitatie (motivatiebrief en CV), cijferlijsten en eventuele beschikbare schriftelijke getuigschriften en/of stage dan wel scriptiebeoordelingen te richten aan mr. D. Sarikas, e-mail: sarikas@sar-advocaten.nl. Het inwinnen van referenties en het aanvragen van een VOG vormen onderdeel van deze sollicitatieprocedure. Heb je inhoudelijke vragen over de functie van advocaat-stagiaire, neem dan contact op met mr. D. Sarikas via 010 – 313 89 44.

Student stagiair WO-rechtsgeleerdheid

SAR heeft momenteel ruimte voor een student stagiair (WO).
Stuur je cv en een korte motivatiebrief naar info@sar-advocaten.nl.

Profiel kandidaat:

  • Rechtenstudie op WO-niveau
  • Enige juridische kennis in verband met de werkzaamheden t.a.v. de zakelijke contracten en
  • personeelsdossiers
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Secuur
  • Goede communicatie vaardigheden
  • Scherp analytisch vermogen
  • Bij voorkeur relevante stage ervaringen
  • Zelfstandig
  • Zakelijke uiterlijk – representatieve uitstraling

SAR staat voor:

Scherp – Actief – Resultaatgericht

SAR is uw gedreven advocaat in Rotterdam. Bij SAR werken we nauw met u samen. Wij handelen rechtvaardig en resultaatgericht. Daarvoor komt u bij SAR.

Onze kracht zit in onze ervaring en de kunst van het kijken naar een groter geheel. Zo voorkomen wij vaak de gang naar de rechtbank. Wij zijn sterk en lopen niet weg voor een uitdaging. Dat is het verschil die wij maken.

" Wij streven naar een voortvarende afwikkeling en de maximale schadevergoeding bij letsel! "