WIJ ZOEKEN TALENT

Voor talent is bij SAR altijd plek. Of je nu een beginner bent, al wat jaren ervaring hebt of inmiddels door de wol bent geverfd. Sluit jouw expertise of interesse aan bij ons kantoorprofiel en heb jij juridisch talent, passie voor het vak en het hart op de goede plaats, dan komen wij graag met je in contact voor een kennismakingsgesprek. Bij SAR kom je terecht in een ambitieus advocatenkantoor met een groeiende praktijk. Wij zijn gespecialiseerd in letselschade, arbeidsrecht, huurrecht, personen- en familierecht, socialezekerheidsrecht en het bestuursrecht.

Door deze unieke combinatie van rechtsgebieden onder één dak kunnen wij onze cliënten optimaal bijstaan. We staan bekend om onze betrokken, gedreven, resultaatgerichte aanpak. Bij SAR hebben we maar één doel: het beste en snelste resultaat voor onze cliënten bereiken!

VACATURE: ADVOCAAT STAGIAIRE

Wij zijn SAR. Een klein, jong en energiek advocatenkantoor met een vestiging in Rotterdam. We zijn werkzaam op het gebied van arbeidsrecht, familierecht, huurrecht, ondernemingsrecht en met name het letselschaderecht.

Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van onze dienstverlening, we denken proactief mee met onze cliënten, zijn to the point en pragmatisch. We zijn een no-nonsense kantoor met een prettige en informele sfeer. Bij SAR  werken gedreven en gespecialiseerde advocaten, met de ambitie om voor hun cliënten het verschil te maken.

SAR Advocaten is op zoek naar een:

Advocaat-stagiaire

In de rol als advocaat- stagiaire draai je direct mee in ons advocatenkantoor en ben je nauw betrokken bij de zaken van cliënten door dossiers en alle juridische aspecten die daaruit voortvloeien zelfstandig te behandelen. Hieronder valt onder meer het opstellen van correspondentie, dagvaardingen, verzoekschriften en overige processtukken. Daarnaast draag je op actieve wijze bij aan de ontwikkeling van onze praktijk. Je maakt verder veel gebruik van commerciële social media en komt met vernieuwede ideeën, die je graag in de praktijk brengt. Denk daarbij aan het schrijven van blogs en andere inhoudelijke kennis die je graag wilt overdragen.

Profiel
Jij bent de zelfbewuste proactieve advocaat-stagiaire met specifieke kennis van en/of interesse in het civiele recht en het bestuursrecht. Je hebt de studie Nederlands recht afgerond en uitstekende beheersing van de Nederlandse taal is een pré. Je bent ambitieus, commercieel, sociaal en zeer markt- en klantgericht ingesteld én beschikt over een groot analytisch en relativeringsvermogen. Daarnaast beschik je over een hoog arbeidsethos (het is werken om te leven en niet leven om te werken) en loop je niet weg van drukke momenten in je werk. Dankzij de passie voor het vak ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en je kunt deze ook toepassen in je adviserende rol aan onze cliënten. Hierbij stel je hoge eisen aan je werk en ben je bereid anderen te helpen waar nodig is. Je bent nauw betrokken bij het kantoor en vindt het leuk om te wonen in Rotterdam of omgeving Rotterdam.

Ons aanbod

 • Uitdagende en interessante zaken.
 • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief.
 • Goede opleidingsmogelijkheden.
 • Een collegiale sfeer en een open, informele werkomgeving.
 • Een professioneel en commercieel geleid kantoor.
 • Een goede balans tussen werk en persoon.

Ben jij ambitieus en initiatiefrijk en wil jij graag werken binnen de advocatuur? Heb je naast je afgeronde opleiding Nederlands recht tevens andere activiteiten ontplooid waardoor je je breed hebt kunnen ontwikkelen? Is jouw interesse gewekt?

De sollicitatieprocedure

Solliciteer dan uiterlijk vóór 3 november 2023 naar de positie van advocaat-stagiaire door je

sollicitatie (motivatiebrief en CV), cijferlijsten en eventuele beschikbare schriftelijke getuigschriften en/of stage dan wel scriptiebeoordelingen te richten aan mr. D. Sarikas, e-mail: sarikas@sar-advocaten.nl. Het inwinnen van referenties en het aanvragen van een VOG vormen onderdeel van deze sollicitatieprocedure.

Heb je inhoudelijke vragen over de functie van advocaat-stagiaire, neem dan contact op met mr. D. Sarikas via 010 – 313 89 44.

VACATURE: GEVORDERD ADVOCAAT-STAGIAIRE / BEGINNEND MEDEWERKER

SAR Advocaten is een modern en klein kantoor gevestigd in Rotterdam met een nuchtere en no-nonsense mentaliteit. Wij zijn gevestigd in Rotterdam en werkzaam op het gebied van arbeidsrecht, familierecht, huurrecht, ondernemingsrecht en het letselschaderecht. Wij voeren zowel een commerciële als sociale praktijk. Onze cliënten zijn ondernemers, maar ook vermogende en onvermogende particulieren. Ze komen uit alle windstreken.

SAR Advocaten is op zoek naar een:

Gevorderd advocaat-stagiaire/ beginnend medewerker

Wegens uitbreiding van het team zoeken wij een advocaat die gespecialiseerd is in het personen- en familierecht. Het Personen-en familierecht staat centraal en je zal volledig meedraaien in de praktijk. Daarnaast kun je ook betrokken worden bij de andere rechtsgebieden waarop ons kantoor zich richt. Daarbij valt te denken aan letselschade, arbeidsrecht dan wel het verbintenissenrecht. Je bent bereid om je verder te ontwikkelen en zult betrokken worden bij twee of drie cruciale rechtsgebieden van ons kantoor. Naast een goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid hechten wij grote waarde aan de capaciteit om zelfstandig te werken. Een positieve werkhouding en uitstraling zijn een vereiste. Je bent een ondernemende en innemende persoonlijkheid en in staat een goede, langdurige en persoonlijke relatie op te bouwen met cliënten en collega’s. Naast goed zelfstandig werken, functioneer je ook uitstekend in een team. Daarbij beschik je over:

 • minimaal 2 jaar ervaring binnen de rechtspraak;
 • aantoonbare affiniteit met de rechtsgebieden van kantoor;
 • stevige persoonlijkheid, stressbestendig, no-nonsense;
 • scherp analytisch vermogen;
 • toont initiatief en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • zakelijk voorkomen en gevoel voor commercie.

Als echte teamplayer bouw je mee aan de uitbouw van het kantoor. Niet in de laatste plaats geldt dat je een plezierige kantoorgenoot bent, want wij hechten grote waarde aan de sfeer binnen kantoor.

Ons aanbod

 • Een functie als gevorderd advocaat-stagiaire/ beginnend medewerker op ons kantoor te Rotterdam
 • Uitdagende en interessante zaken
 • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief
 • De mogelijkheid om je verder te specialiseren
 • Goede opleidingsmogelijkheden
 • Een collegiale sfeer en een open, informele werkomgeving
 • Het salaris zal worden afgestemd op jouw achtergrond en ervaring
 • Een professioneel en commercieel geleid kantoor
 • Een goede balans tussen werk en persoon.

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met onze LSA-advocaat mw. mr. D. Sarikas, 010 – 313 89 44.

Alle reacties worden strikt vertrouwelijk behandeld.

Stuur je CV met motivatie, kopie scriptie, cijferlijst en eventuele stagebeoordelingen en/of referenties naar mw. mr. D. Sarikas: sarikas@sar-advocaten.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

SAR staat voor:

Scherp – Actief – Resultaatgericht

SAR is uw gedreven advocaat in Rotterdam. Bij SAR werken we nauw met u samen. Wij handelen rechtvaardig en resultaatgericht. Daarvoor komt u bij SAR.

Onze kracht zit in onze ervaring en de kunst van het kijken naar een groter geheel. Zo voorkomen wij vaak de gang naar de rechtbank. Wij zijn sterk en lopen niet weg voor een uitdaging. Dat is het verschil die wij maken.

" Wij streven naar een voortvarende afwikkeling en de maximale schadevergoeding bij letsel! "